Booking

I de nedenstående menuer finder du vaskeri, multirum og kano/kajak booking. Du kan også vælge at bruge denne side istedet, her direkte links til booking af:

Direke links til booking

I de følgende sektioner kan du læse mere om hvordan du laver en booking i de forskellige systemer.

Vaskeri

Vaskemaskinerne du kan lave en booking på

Du benytter ovenstående link til at besøge e-vaskeri.dk som er det system Nortec har udviklet til booking. For at få adgang til systemet skal du logge ind med den kode og e-mail du har valgt. Har du glemt den, kan du nulstille den, og hvis du endnu ikke har oprettet den endnu skal du bruge den kode du fik udleveret ved indflytning. Hvis du stadig ikke kan komme ind, så kontakt Inspektøren.

I menuen reservation kan du trykke på Foretag en reservation. Herefter vælge du det tidsinterval du gerne vil reservere i, og hvor mange maskiner i det interval du vil reservere, såfremt der nogle ledige. Når du har reserveret maskinerne kan du se dem under reservation. Du kan starte din vask før din reservation starter, hvis maskinen er ledig. Det kan du se under Lige nu. For at se information om hvordan du bruger vaskeriet og dets priser, se siden Vaskeri.

Multirum og kano/kajak booking.

Brug dit login til K-net til at foretage en reservation. Husk at vise respekt for de eksisterende reservationer. Du kan læse mere om de to under Multirum og Kano- og kajakudvalg. Følg anvisningerne der, og vis ansvar når du benytter faciliteterne.

 

Sidst redigeret: 20. juni 2018