Kano- og kajakker

Har du lyst til en tur på Bagsværd- eller Lyngby sø? Så har du mulighed for at låne kajakker eller kanoer af P.O. Pedersen Kollegiet. Det eneste det kræver er at du er beboer på kollegiet og har reserveret det gængse udstyr på forhånd.

Reservation

Der er åben for brug af kano og kajakker fra 1. april til 31. oktober hvert år.

En reserveration kan ske igennem kollegiets reserverationssystem, husk altid at orientere dig om andres reservationer således dobbelt booking undgås. Se hvordan du booker under Booking.

Om kollegiets kano og kajakker

P. O. Pedersen kollegiet har ialt 4 kanoer samt 4 kajakker som beboerne kan låne. Alle redskaber deriblandt redningsvest, padler, rullevogne samt kano og kajakker kan findes i skuret placeret tættest Bagsværdvej (Se billede lænere nede på siden). Skuret kan åbnes med din husnøgle. Når du låner kajakker og kanoer bedes du venligst placere udstyret på sin vante plads efter brug.

Problemer?

Såfremt der sker beskadigelse af redskaberne eller der mangler noget kontakt sportsudvalget. Du finder dem på VIP-listen.

Ansvar

Lån af kanoer og kajakker er på eget ansvar. Tænk dig om når du sejler, og lad være med at tage ud i tordenvejr eller lignende. Du er ikke dækket af kollegiets ansvarsforsikring når du sejler. Det betyder at hvis du laver skade på andres egendom, og du ikke har en ansvarforskring selv, så betaler du.

Den røde pil viser placeringen af kano- og kajakskuret.

Sidst redigeret: 16. februar 2019