Køkkener

Køkkenern er kerne i dit sociale hverdagsliv på kollegiet. Dem du bor på køkken med vil du se ofte og formentlig holde mange fester med, same spise sammen med. De fleste køkkener svarer til to værelser der er slået sammen og er tilknyttet 11-12 værelser. Der findes større køkkener på anden sal hvor der også er Lejligheder tilknyttet.

Køkkenerne er blevet grundigt rennoveret i 2010 og står generelt pænt. De er veludstyret med 2 stk induktionskogeplader (Installeret i 2017), 2 ovne, en opvaskemaskine, en vandkoger, en stor velfungerende vask. Det rum som ligger op til køkkenet er indrettet forskelligt på alle køkkenern. Udover standardustyret fra kollegiet så kan de enkelte køkkener selvfølgelig have købt mere udstyr til fælles brug. Det beslutter man på de enkelte køkkener, hvilket giver frihed med ansvar. Du former altså selv dit køkken og dit sociale liv, det vidunderligt!

Du kan læse mere om udstyret på køkkenerne under Hårde hvidevarer – her finder du også manualer til det.

Du vil komme til at dele køleskab med (normaltvis) fem andre kollegianer og få et eller to skabe til din mad. Køkkenerne er ud over gode hårde hvidevarer også godt udstyret med tallerkner, pander, gryder, bestik, glas m.m. Der er løbende opfyldning, så nedlidt service/gryder/pander bliver skiftet ud. Derudover får køkkerne 500 kr af kollegiet som kan bruges til at forbedre køkkenet. Evt med en stang at hænge pander i, måske en ny mikroovn eller et vaffeljern. Det vigtigste for at bruge disse er at det vedtaget på et køkkenmøde med referat og der kan fremvises en kvittering. Ellers er der ingen penge at hente.

Sidst redigeret: 5. oktober 2017