6-stjerners middag

Er du også træt af rugbrødsmadder og nudelsupper? Savner du nye bekendtskaber eller bare at træne din indre masterchef? Så skulle du prøve vores nye tiltag: 6-stjernes middag!

6-stjerners middag er et helt nyt koncept som er tyvstjålet fra tv-programmet på kanal 5. Vi har dog tilladt os at fjerne konkurrence elementet, da vi vægter bekendtskaber, god mad og dejlig hygge, højere end konkurrence 😉

Struktur

6 personer i hver gruppe. 3×2 personer. Altså 3 makkerpar.

8 ugers varighed.

Inden starten af den 8 ugers periode er der infomøde hvor reglerne bliver klargjort og spørgsmål besvaret.

Hvert makkerpar laver aftensmad 2 gange over en 8 ugers periode. Der bliver lavet mad i 6 uger ud af de første 7 uger, den 7. uge er en ”afbuds” uge, i tilfælde af at ingen kan lave mad i en uge. I den sidste uge (8. uge) er der gallamiddag i grupperne, hvor hvert makkerpar i gruppen laver enten forret, hovedret eller dessert. Efter gallamiddagen mødes alle grupperne nede i Falladen til fest. Datoen for gallamiddagen bliver fastlagt inden projektets start.

Alle grupperne dannes tilfældigt af arrangørerne, med en hvis filtrering, så der ikke bliver dannet ”køkkengrupper”.

Prisen for maden bliver bestemt individuelt i grupperne. Der foreslås ca. 30 kr.

Der vil være en fælles madgruppe, hvor stemningsbilleder eller opskrifter/madbilleder kan opslås.

Links

Facebook gruppe

Billeder fra tidligere år

Sidst redigeret: 10. september 2017