Falladen

I kælderen ligger Falladen, der er kollegiets egen hyggelige kollegiebar. Her kan man nyde forskellige drikkevarer til studievenlige priser. Baren er fuldt udstyret med bordfodbold, forskellige spil og dansegulv med lækker belysning. Baren har også en storskærm og projektor, hvor der vises større fodboldkampe. Alle beboere har mulighed for ar låne/leje Falladen til privatfester. Baren drives af frivillige beboere, og alle har mulighed for at blive bartender man skal blot henvende sig i baren indenfor normal åbningstid.

Åbningstider

Falladen er lukket, pga mangel på regnskaber og dårlig økonomi.

Arrangementer

I løbet af året af året arrangerer Falladen 3 store fester: Falladens fødselsdag, Marathonbar samt Efterårsfest.

Falladens fødselsdag afholdes første lørdag i februar, med morgenbrød, spil og konkurrencer i løbet af dagen, DJ og dans natten lang.

Marathonbar afholdes først torsdag til søndag i marts, 72-timers fest, hvor køkkenerne dyster om at vinde den meget eftertragtede øl-køkken-konkurrence. Derudover er der løbende forskellige konkurrencer, spil, strippere, livebands, stand-up og DJ.

Efterårsfesten afholdes i oktober som en temafest. Der arrangeres underholdning og baren pyntes efter festens indhold. I løbet af aftenen spiller der op af liveband eller DJ.

Besøg Falladen’ facebook side for at holde dig opdateret omkring nye events: Facebook

Lån eller leje af Falladen

Der er to muligheder for at holde en fest i Falladen: Lån eller leje.

Hvis du vælger at låne Falladen stiller Falladeudvalget tendere til rådighed, og sørger for alt salg under festen. Det eneste du her skal sørge for er den efterfølgende oprydning i Falladen, ellers er denne valgmulighed ganske gratis.

Hvis du vælger at leje Falladen står du selv for salget af drikkevarer, cigaretter mv. Denne mulighed bruges især hvis man ønsker at have band eller lign. til sin fest da man så kan få dækket nogle af udgifterne ind ved salget.

Hvad enten du låner eller lejer Falladen, skal festen åbnes for resten af kollegiets beboere senest klokken 22:00. Det gælder selvfølgelig også at rygning som sædvanligt skal foregå udendørs ved vaskekælderen.

Lån

Når Falladen lånes sørger Falladeudvalget for driften af baren, og stiller også tendere til rådighed. Det er vigtigt at du i god tid informerer udvalgslederen om hvornår du har brug for tenderne, så vagterne kan planlægges. Hvis der er brug for tendere før kl. 20:00 skal der sørges for aftensmad til tenderne. Hvis du ikke har udbedt dig andet kommer tenderne først ned kl. 22:00. Når tenderne ankommer er det slut med at indtage medbragte drikkevarer og det er dig som ansvarlig for festen der skal sørge for at dette bliver overholdt. Falladen står for alt salg fra tenderne ankommer, så hvis du har planer om
at sælge noget til dine gæster må du leje Falladen, hvor du så selv står for
baren.

Drikkepenge går ubeskåret til de hårdtarbejdende bartendere.

Leje

Der er mange ting der skal huskes på når du lejer Falladen, eftersom du selv står for alt salg. Udover at købe sprut, øl, sodavand, cigaretter, chips og hvad du ellers måtte have lyst til at sælge, er der en række ting som du skal huske at købe: Plastic-krus til servering af drinks og fadøl, lys til bordene osv. Gå som hovedregel ud fra at Falladen ikke har stillet noget til rådighed af deres sædvanlige sortiment. En vigtig ting at huske er også byttepenge. Et fornuftigt bud på hvor mange penge du skal have i byttepenge er 2500-3000 kr.

Hvis du til festen vil hæve priserne, over normalt niveau, efter Falladen åbner kl. 22:00 skal du søge beboerrådet om dispensation. Området foran fallden må kun benyttes til festen hvis der er mere end 50 mennesker inviteret, og du skal huske at søge dispensation til dette hos udvalgslederen i god tid.

Husk endvidere at du selv skal søge bevilling hos politiet, da Falladens bevilling ikke dækker ved udlejning.

Depositum/Betaling

Når du reserverer Falladen betales et depositum på 100 kr. som returneres ved underskrivelsen af låne/leje-kontrakten. Ved leje af Falladen betales 600 kr. som dækker slid på inventar mv. Der lægges både ved lån og leje 500 kr. i rengøringsdepositum som returneres efter godkendelse af rengøringen af
Falladen.

Sidst redigeret: 7. januar 2018